Palvelut


Maanrakentaminen

Rakentamisessa pohjatyöt on syytä tehdä huolella. Hyvin tehtyjen perustusten päälle voit alkaa hyvillä mielin rakentaa unelmiesi taloa. Suoritamme talon, tallin tai vaikkapa varaston pohjatyöt ammattitaidolla ja vankalla kokemuksella.

Pienrakentaminen

Rakennuspalveluihimme kuuluvat kattavasti uudisrakentamisen, saneerausrakentamisen, remontoinnin ja purkamisen palvelut. Pyrimme räätälöimään kaikki toimeksiantomme asiakkaan toiveiden mukaan: Alusta loppuun täydellisenä palveluna tai vain kulloinkin tarvittava kokonaisuus. Tarvittaessa hankimme tarvittavat materiaalit, teemme työt ja hoidamme jälkisiivoukset. Halutessanne voimme myös esimerkiksi toimittaa pelkät materiaalit rakennuskohteeseen, tai tehdä pelkät työt asiakkaan hankkimilla materiaaleilla. Omien sähkö- ja putkimiesten ansiosta saat kaikki rakentamiseen liittyvät palvelut kätevästi saman katon alta.

Teemme myös remontit kaiken kokoisiin kohteisiin. Oli kyseessä sitten kotisi sisätilaremontti tai vanhan hallin kunnostaminen, toteutamme työn aina

kohteen laajuudesta riippumatta laadusta tinkimättä varmistaaksemme, että työt tehdään turvallisesti ja kestävästi.